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Risotto all’Uva e Formaggio di Capra
Questo risotto è perfetto come primo piatto per una cena raffinata, grazie all’equilibrio tra la dolcezza dell’uva e la sapidità del formaggio di capra.
Sorbetto all’Uva
Fresco, dissetante e buonissimo! Il sorbetto è un dolce estivo, ottimo come fine pasto.
Crostata all’Uva
La ricetta che ricorda il calore e i profumi di una volta. Fragrante e golosa è perfetta per la colazione o come dessert.
Insalata di Uva, Noci e Gorgonzola
Questa insalata è una ricetta gustosa e stuzzicante. Gli accostamenti insoliti e originali racchiudono tutti i sapori e gli aromi dell'autunno.
Pollo con uva arrosto
Un grande classico arricchitto con l’uva, a tavola come non l’avresti mai pensata.
Everyday inspired by the Beauty of the Mountains
Last year I wrote about why booking too far in advance can be dangerous for your business, and this concept of margin so eloquently captures what I had recognized had been my problem: I was…
How to Appreciate the Little Things in Life and be Happy
Just the other day I happened to wake up early. That is unusual for an engineering student. After a long time I could witness the sunrise. I could feel the sun rays falling on my body.…
Capture the Beauty of Nature through Photography
Talking to randos is the norm. I’ll never forget the conversation with the aquarium fisherman, forest ranger, and women at the Thai market. It’s refreshing to compare notes on life with…
How to Be in the Flow and Create Something Beautiful
Just the other day I happened to wake up early. That is unusual for an engineering student. After a long time I could witness the sunrise. I could feel the sun rays falling on my body.…